طرز تهیه و روش آماده سازی شیرینی کره ای قرمز مناسب برای پذیرایی
طرز تهیه و روش آماده سازی شیرینی کره ای قرمز مناسب برای پذیرایی
طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام شیرینی کره ای قرمز را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و روش آماده سازی شیرینی کره ای قرمز مناسب برای پذیرایی
مواد لازم برای تهیه شیرینی کره ای قرمز :
آرد :♦: ۱ و یک چهارم پیمانه
شکر :♦: یک سوم پیمانه
پودر کاکائو :♦: دو قاشق غذاخوری
نمک :♦: یک چهارم قاشق چایخوری
کره :♦: نصف پیمانه
رنگ غذای قرمز :♦: یک قاشق غذاخوری
شکلات سفید خرد شده :♦: 100 گرم
شورتنینگ :♦: یک و نیم قاشق چایخوری
پسته خرد شده :♦: برای تزیین
طرز تهیه و روش آماده سازی شیرینی کره ای قرمز مناسب برای پذیرایی
روغن شورتنینگ که در ایران به نام روغن صاف قنادی هم معروف است به چربی اطلاق می شود که توانایی در
نرم و روان کردن و یا کوتاه کردن ساختار ترکیبات غذایی را دارد.
طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی کره ای قرمز ابتدا باید
فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
در مخلوط کن آرد، شکر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
کره و رنگ قرمز را اضافه کنید و هم بزنید.
آنها را طوری هم بزنید تا خرد و ریز شوند و به تدریج به شکل یک توپ در وسط مخلوط کن جمع شوند.
روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را حسابی ورز دهید تا کاملا نرم شود.
سپس آن را در دست گلوله کنید و آن را به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید.
با قالب، آنها را به دایره های کوچک برش دهید.
آنها را با فاصله از هم درون سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.
در یک قابلمه کوچک، شکلات سفید آب شده و شورتنینگ را روی حرارت ملایم آب کنید.
آنها را دایم هم بزنید. نیمی از کلوچه های پخته شده را درون مخلوط شکلات قرار دهید.
روی آنها پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.
طرز تهیه و روش آماده سازی شیرینی کره ای قرمز مناسب برای پذیرایی
325 درجه فارنهایت معادل 160 درجه سانتی گراد می باشد.
طرز تهیه و روش آماده سازی شیرینی کره ای قرمز مناسب برای پذیرایی
- ۹۷/۰۷/۰۶