روش آماده سازی و مراحل پخت اسلایس بادام و دارچین مخصوص پذیرایی از مهمان
روش آماده سازی و مراحل پخت اسلایس بادام و دارچین مخصوص پذیرایی از مهمان
طرز تهیه اسلایس بادام و دارچین بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام اسلایس بادام و دارچین را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و مراحل پخت اسلایس بادام و دارچین مخصوص پذیرایی از مهمان
ارزش غذایی هر اسلایس بادام و دارچین :
کالری : 120
کلسترول : 15 میلی گرم
کربوهیدرات : 13 گرم
پروتئین : یک گرم
چربی: 7 گرم
سدیم : 40 میلی گرم
فیبر غذایی : یک گرم
مواد لازم برای تهیه اسلایس بادام و دارچین :
آرد :♦: 2 پیمانه
پودر قند :♦: یک پیمانه
کره نرم :♦: یک پیمانه
پودر دارچین :♦: یک قاشق مربا خوری
مواد لازم برای رویه اسلایس بادام و دارچین :
شکر (ترجیحا) قهوه ای :♦: نصف پیمانه
عسل :♦: نصف پیمانه
کره :♦: یک چهارم پیمانه
خامه :♦: یک چهارم پیمانه
بادام خرد شده :♦: 2 پیمانه
روش آماده سازی و مراحل پخت اسلایس بادام و دارچین مخصوص پذیرایی از مهمان
طرز تهیه اسلایس بادام و دارچین :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه اسلایس بادام و دارچین ابتدا باید
فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
سینی به اندازه 33 در 23 سانتی متر را با کاغذ فویل بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.
تمامی مواد لایه را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خمیر به دست بیاید.
سپس خمیر را روی سطح سینی پهن کنید و به مدت 18-22 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی رنگ شود.
تمامی مواد رویه به جز بادام را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید. پخت را در حالی که هم می زنید ادامه دهید تا غلیظ شود.
بادام را به آن اضافه کنید،هم بزنید و روی لایه بریزید و پهن کنید.
سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا بادام طلایی رنگ شود.
از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود، سپس 24 برش چهار گوش و هر کدام را اریبی برش بزنید تا 48 تکه به دست بیاید.
روش آماده سازی و مراحل پخت اسلایس بادام و دارچین مخصوص پذیرایی از مهمان
175 درجه سانتی گراد تقریبا معادل 330 درجه فارنهایت می باشد.
روش آماده سازی و مراحل پخت اسلایس بادام و دارچین مخصوص پذیرایی از مهمان
- ۹۷/۰۷/۰۶