روش آماده سازی و طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک , شیرینی پاری برست کوچک , دستور پخت شیرینی پاری برست کوچک

اگر شما هم نام شیرینی پاری برست کوچک را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

روش آماده سازی و طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک خوشمزه و متفاوت

این شیرینی یک شیرینی فرانسوی می باشد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پاری برست کوچک :

تخم مرغ  :♦: 5 تا 6 عدد

 آرد گندم :♦:  1 پیمانه ( 125 گرم)

 آب   :♦: 1 لیوان (یک چهارم لیتر)

 روغن :♦: نصف لیوان (100 گرم)

 خامه :♦: 250 گرم

وانیل :♦: نصف قاشق چایخوری

پودر قند :♦: 3 تا 4 قاشق سوپخوری

 

روش آماده سازی و طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک خوشمزه و متفاوت

هرچه تخم مرغ این خمیر بیشتر بشود زیادتر پف کرده و لطیف تر می شود ، فقط مواظب باشید خمیر شل نشود .

طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک , شیرینی پاری برست کوچک , دستور پخت شیرینی پاری برست کوچک

طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی پاری برست کوچک ابتدا باید

آب و روغن را در ظرفی می ریزیم ، روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید .

آرد را یک مرتبه داخل آب جوش می ریزیم ، کمی زیر و رو می کنیم تا آب تبخیر شده و خمیر کاملا سفت شود .

خمیر را از روی حرارت برداشته می گذاریم کمی سرد شود .

یک عدد تخم مرغ در خمیر می شکنیم و خوب مخلوط می کنیم .

به همین ترتیب همه تخم مرغ ها را با خمیر مخلوط می کنیم .

سینی فر را کمی چرب می کنیم ، فر را با حرارت 450 درجه فارنهایت یا 225 درجه سانتیگراد گرم می کنیم .

از خمیر مقداری در قیف ریخته ، دایره های کوچکی در سینی می ریزیم . سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم .

حرارت را 50 درجه کم می کنیم . به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم نان در فر بماند .

بعد از 10 تا 15 دقیقه دیگر حرارت را 350 درجه فارنهایت می کنیم . نان ها باید کاملا پف کرده و داخل آن ها خالی شود.

شیرینی ها را بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود .

  خامه را با نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم . ظرف خامه را روی یخ می گذاریم و می زنیم تا خامه سفت شده ، فرم بگیرد .

بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوری پودر قند را با خامه مخلوط می کنیم .

 2 عدد سفیده تخم مرغ را در حدی که کاملا ، سفید ، سفت و خشک شود ، هم زده ، کم کم داخل خامه بریزیم .

روی نان را یک دایره بر می داریم و خامه را در قیف ریخته ، داخل نان را توسط قیف پر می کنیم .

ورقه ای را که از روی نان برداشته ایم روی آن قرار می دهیم و کمی پودر قند روی آن می پاشیم .

در صورت تمایل می توانیم 2 تا 3 قاشق مربای آلبالو بدون شربت را با خامه مخلوط نموده ، نان را پر کنیم.

همچنین می توانیم وقتی نان ها را در سینی برای طبخ گذاشتیم ، قبل از پخته شدن مقداری بادام پوست گرفته ،

به صورت ورقه یا خلال بادام روی آن ها بپاشیم و بعد شیرینی را طبخ کنیم.

این خمیر را می توانیم یکجا در قالب گرد میان خالی ، که کف آن

را چرب کرده ایم ریخته ، طبخ کنیم (در این صورت مدت طبخ در حدود 45 دقیقه می شود ) و داخل آن را با خامه پر نمائیم.

روش آماده سازی و طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک خوشمزه و متفاوت

این شیرینی باید از اینکه خنک شد با خامه تزیین شود.

طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک , شیرینی پاری برست کوچک , دستور پخت شیرینی پاری برست کوچک

روش آماده سازی و طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک خوشمزه و متفاوت