روش آماده سازی و طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک خوشمزه و متفاوت
روش آماده سازی و طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام شیرینی پاری برست کوچک را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک خوشمزه و متفاوت
این شیرینی یک شیرینی فرانسوی می باشد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پاری برست کوچک :
تخم مرغ :♦: 5 تا 6 عدد
آرد گندم :♦: 1 پیمانه ( 125 گرم)
آب :♦: 1 لیوان (یک چهارم لیتر)
روغن :♦: نصف لیوان (100 گرم)
خامه :♦: 250 گرم
وانیل :♦: نصف قاشق چایخوری
پودر قند :♦: 3 تا 4 قاشق سوپخوری
روش آماده سازی و طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک خوشمزه و متفاوت
هرچه تخم مرغ این خمیر بیشتر بشود زیادتر پف کرده و لطیف تر می شود ، فقط مواظب باشید خمیر شل نشود .
طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی پاری برست کوچک ابتدا باید
آب و روغن را در ظرفی می ریزیم ، روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید .
آرد را یک مرتبه داخل آب جوش می ریزیم ، کمی زیر و رو می کنیم تا آب تبخیر شده و خمیر کاملا سفت شود .
خمیر را از روی حرارت برداشته می گذاریم کمی سرد شود .
یک عدد تخم مرغ در خمیر می شکنیم و خوب مخلوط می کنیم .
به همین ترتیب همه تخم مرغ ها را با خمیر مخلوط می کنیم .
سینی فر را کمی چرب می کنیم ، فر را با حرارت 450 درجه فارنهایت یا 225 درجه سانتیگراد گرم می کنیم .
از خمیر مقداری در قیف ریخته ، دایره های کوچکی در سینی می ریزیم . سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم .
حرارت را 50 درجه کم می کنیم . به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم نان در فر بماند .
بعد از 10 تا 15 دقیقه دیگر حرارت را 350 درجه فارنهایت می کنیم . نان ها باید کاملا پف کرده و داخل آن ها خالی شود.
شیرینی ها را بیرون می آوریم و می گذاریم سرد شود .
خامه را با نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم . ظرف خامه را روی یخ می گذاریم و می زنیم تا خامه سفت شده ، فرم بگیرد .
بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوری پودر قند را با خامه مخلوط می کنیم .
2 عدد سفیده تخم مرغ را در حدی که کاملا ، سفید ، سفت و خشک شود ، هم زده ، کم کم داخل خامه بریزیم .
روی نان را یک دایره بر می داریم و خامه را در قیف ریخته ، داخل نان را توسط قیف پر می کنیم .
ورقه ای را که از روی نان برداشته ایم روی آن قرار می دهیم و کمی پودر قند روی آن می پاشیم .
در صورت تمایل می توانیم 2 تا 3 قاشق مربای آلبالو بدون شربت را با خامه مخلوط نموده ، نان را پر کنیم.
همچنین می توانیم وقتی نان ها را در سینی برای طبخ گذاشتیم ، قبل از پخته شدن مقداری بادام پوست گرفته ،
به صورت ورقه یا خلال بادام روی آن ها بپاشیم و بعد شیرینی را طبخ کنیم.
این خمیر را می توانیم یکجا در قالب گرد میان خالی ، که کف آن
را چرب کرده ایم ریخته ، طبخ کنیم (در این صورت مدت طبخ در حدود 45 دقیقه می شود ) و داخل آن را با خامه پر نمائیم.
روش آماده سازی و طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک خوشمزه و متفاوت
این شیرینی باید از اینکه خنک شد با خامه تزیین شود.
روش آماده سازی و طرز تهیه شیرینی پاری برست کوچک خوشمزه و متفاوت
- ۹۷/۰۷/۰۶