دستور پخت و طرز تهیه شیرینی اتریشی بسیار خوشمزه و آسان
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی اتریشی بسیار خوشمزه و آسان
طرز تهیه شیرینی اتریشی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام شیرینی اتریشی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی اتریشی بسیار خوشمزه و آسان
با این مقدار مواد اولیه حدودا 35 عدد شیرینی می توانید تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی اتریشی :
کره یا مارگارین نرم شده :♦: 200 گرم
پودر قند :♦: 80 گرم
اسانس وانیل (مایع) :♦: 3 قاشق چایخوری
زرده تخممرغ :♦: 4 عدد
آرد :♦: 250 گرم
شکلات تختهای آب شده :♦: 50 گرم
پودر نارگیل برای تزیین :♦: 50 گرم
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی اتریشی بسیار خوشمزه و آسان
135 درجه سانتی گراد تقریبا معادل 300 درجه فارنهایت می باشد.
طرز تهیه شیرینی اتریشی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی اتریشی ابتدا باید
کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را نیز با حرارت 135 درجه سانتیگراد (درجه کم) روشن کنید تا گرم شود.
مارگارین نرم شده و پودر قند را با هم بزنید تا مانند کرم شود.
در ظرفی جداگانه اسانس مایع وانیل را به زردههای تخممرغ بیفزایید و مخلوط کنید.
سپس این مخلوط را به مایة قبلی اضافه کنید و آن را کاملاً هم بزنید تا مخلوط به دست آمده، یکدست شود.
آرد را کمکم روی این مایه الک کنید و آن را مرتب مخلوط کنید تا به سرعت به خورد خمیر برود.
در این مرحله باید خمیر نرم و یکدستی به دست آید.
خمیر آماده شده را در قیفی که ماسوره کنگرهدار یک سانتیمتری دارد، بریزید و به کمک این قیف و
ماسوره خمیر را به صورت انگشتهای 6 سانتیمتری (میله های 6 سانتیمتری) و با فاصله روی سینی آماده شده شکل دهید.
شیرینیها را 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد.
بعد از پخت شیرینیها، اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند.
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی اتریشی بسیار خوشمزه و آسان
شیرینی های آماده شده را با شکلات آب شده به روش بن ماری و پودر نارگیل، تزیین کنید.
دستور پخت و طرز تهیه شیرینی اتریشی بسیار خوشمزه و آسان
- ۹۷/۰۷/۰۶