دستور پخت و روش آماده سازی شیرینی دانمارکی بسیار خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی دانمارکی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه شیرینی دانمارکی , شیرینی گل محمدی , شیرینی دانمارکی

اگر شما هم نام شیرینی دانمارکی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و روش آماده سازی شیرینی دانمارکی بسیار خوشمزه به روش قنادی ها

به شیرینی دانمارکی شیرینی گل محمدی هم می گویند.

مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی :

آرد :♦:  700 گرم

شیر سرد  :♦:  یک و یک سوم پیمانه

تخم مرغ  :♦:  3 عدد

کره   :♦:  400 گرم

خمیرمایه :♦:  یک قاشق سوپخوری

شکر  :♦:  60 گرم

نمک :♦:    نصف قاشق چایخوری

کره ى آب شده یا روغن مایع  :♦:  100گرم

دستور پخت و روش آماده سازی شیرینی دانمارکی بسیار خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی دانمارکی , شیرینی گل محمدی , شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی دانمارکی ابتدا باید

اول آرد را الک می کنیم و با خمیرمایه و نمک را باهم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

 در ظرفی جداگانه شیر و تخم مرغ ها و شکر و روغن مایع را مخلوط میکنیم.

 بعد در وسط آردها یک گودی درست کرده و مواد (روغن و تخم مرغ …)که با هم مخلوط کردیم را وسط آردها میریزیم -وهم میزنیم تا مواد خمیر شوند.

خمیر را حدود 5 تا 8 دقیقه خوب ورز میدیم.

خمیر اولیه نسبتا سفت هست ، اگر زیاد سفت بود 2 قاشق غذاخوری آب اضافه می کنیم و اگر شل بود به همین اندازه آرد اضافه میکنیم.

خمیر را استراحت میدیم تا حجمش 2 برابر شود.

در این فاصله 400 گرم کره را روى نایلون رنده کرده و یک نایلون دیگر هم روی آن مى اندازیم و وردنه میکشیم تا به شکل مربع در بیاد.

خمیر که ورآمد روى سطح را آرد پاشی کرده و خمیر را روی سطح باز میکنیم از 4 طرف-وسط خمیر باید برجسته تر باشد-کره ى سرد را وسط خمیر میزاریم و مثل بغچه خمیررا میبندیم.

با وردنه به صورت ضربه اى روى خمیر میزنیم و بعد شروع به وردنه کشیدن میکنیم تا خمیر باز شود در حین کار زیر خمیر را چند دفعه آردپاشی میکنیم تا کره بیرون نزند.

خمیر را زیر و رو میکنیم چند دفعه تا از یک طرف به خمیر فشار نیاید.

2 سر خمیر را وسط میاریم و تا میکنیم ودر نایلن 20 دقیقه در یخجال میزاریم این مراحل را 4 دفعه انجام میدیم-بعد از مرحله ى چهارم خمیر را پهن کرده و اطرافش را با چاقو میبریم .

بعد خمیر را به صورت مربع یا مستطیل برش میزنیم و شکل میدهیم وسطشان هم کرم می گذاریم.

20 دقیقه توى سینى استراحت میدیم تا خمیر 2 برابر شود.

یک تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و روى شیرنى ها میکشیم کنجد میباشیم .

در فر از قبل گرم شده در طبقه ى وسط با حرارت 190 درجه سانتی گراد به مدت 20دقیقه قرار می دهیم.

بعد از پخت روى شیرنى ها شهد یا عسل رقیق شده میزنیم تا شیرنى ها براق شوند.

دستور پخت و روش آماده سازی شیرینی دانمارکی بسیار خوشمزه به روش قنادی ها

190 درجه سانتی گراد برابر 375 درجه فارنهایت می باشد.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی , شیرینی گل محمدی , شیرینی دانمارکی

دستور پخت و روش آماده سازی شیرینی دانمارکی بسیار خوشمزه به روش قنادی ها