آشنای با خواص نارنج و دیابت برای تنظیم قند خون

نارنج و دیابت ،نارنج و دیابت بارداری،نارنج و دیابت،آب نارنج و دیابت،بهار نارنج و دیابت،نارنج دیابت،نارنج دیابت،آب نارنج دیابت،اب نارنج برای دیابت،بهار نارنج دیابت،نارنج برای دیابت،نارنج برای دیابتی ها،نارنج برای دیابت خوب است،نارنج برای دیابت مفیداست،نارنج برای دیابت خوبه،نارنج برای دیابت مضر است،نارنج در دیابت،نارنج برای دیابت ضرر دارد

نارنج و دیابت ، نارنج و دیابت بارداری ، نارنج و دیابت

در این مطلب از سایت جسارت به رابطه مصرف نارنج و دیابت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص نارنج و دیابت

بیماری دیابت یکی از مشکلات بهداشتی در تمام کشورهاست.

به گزارش انجمن دیابت ایران حدود 8 درصد افراد بالای 30 سال و مجموعاً حدود 3 میلیون نفر در ایران به دیابت مبتلا هستند،

در بیماران دیابتی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی افزایش می‌یابد. نارنج در بین عموم مردم به عنوان میوه‌ای با خواص دارویی شناخته شده است.

در این مطالعه کارآزمایی بالینی، 35 بیمار دیابتی نوع دوم با کلسترول سرم بیش از 220 میلی گرم در دسی لیتر انتخاب شدند و

به مدت 4 هفته 240 میلی لیتر آب نارنج در دو یا سه دز منقسم در روز تجویز و قندخون ناشتای افراد پس از مصرف آب نارنج اندازه گیری شد.

یافته‌ها نشان داد وزن و مقدار درشت مغذی‌های دریافتی بیماران در طول مطالعه تغییر نداشت،

ولی میزان دریافت ویتامین C افزایش 24درصدی داشت، مصرف آب نارنج باعث کاهش معنی‌داری در میزان گلوکز سرم ناشتا و افزایش معنی‌دار در میزان اسیداسکوربیک پلاسما شد.

بر اساس نتایج حاصل، مصرف کوتاه مدت آب نارنج در بیماران دیابتی باعث کاهش گلوکز سرم ناشتا در بیماران دیابتی می‌شود.

مطالعات بلندمدت برای بررسی تاثیر آب نارنج بر لیپیدهای سرم و کنترل گلیسمیک بیماران دیابتی لازم است.

مزایا مصرف نارنج و دیابت

هر ۶۰ گرم یا ۱ عدد آن ۱۴ کالری انرژی دارد. که در واقع با توجه به خواص ذکرشده در بالا، از میوه‌های کم‌کالری بوده و پیشنهاد خوبی برای افزایش سطح سلامت می‌باشد.

ویتامین آ ۱٫۲ μg

ویتامین ای ۰٫۰۶ mg

ویتامین ب١ ۰٫۰۲ mg

ویتامین ب٢ ۰٫۰۱ mg

نیاسین ۰٫۲۴ mg

ویتامین ب۶ ۰٫۰۱ mg

فولات ۷٫۸ μg

پانتوتنیک اسید ۰٫۰۷ mg

ویتامین ث ۲۱ mg

سدیم ۰٫۶ mg

پتاسیم ۱۱۴ mg

کلسیم ۶ mg

منیزیم ۶ mg

فسفر ۴٫۸ mg

آهن ۰٫۰۶ mg

مس ۰٫۰۱ mg

منگنز ۰٫۰۱ mg

بدن را تامین کرده, سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. از طرفی در صورت ابتلا به سرماخوردگی, روند درمان با مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C تسریع می شود.

در ضمن یک ضدعفونی کننده محسوب می شود و مصرف آن هنگام گلودرد اثرات مثبتی را به همراه دارد.

کسانی که دچار تورم گلو و حلق شده‌اند آب نارنج را غرغره کنند.

همچنین نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و بعد از غذا میل نمایید.

بیشتر بخوانید :

نارنج

نارنج و لاغری

خواص نارنج برای مو

خواص نارنج در طب سنتی

نارنج و دیابت ، نارنج و دیابت بارداری ، نارنج و دیابت

مطالعات نشان داده‌اند مصرف نارنج انرژی در دسترس جهت فعالیت بدنی روزانه را افزایش می‌دهد و

از این طریق توان و نشاط زیادی را برای انجام امور روزانه تولید می‌کند. به‌طورکلی مصرف این میوه به‌ طور طبیعی بیش از عصاره آن توصیه می‌گردد.
.
نارنج از جمله میوه هایی است که برای اعصاب، دفع سنگ کلیه و مثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است.

تاثیر نارنج و دیابت

این میوه به دلیل غنی بودن از ویتامین C یکی از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی محسوب می‌شود.

البته باید توجه داشته باشید که آبگیری و حرارت می‌تواند تا حدودی باعث تخریب ویتامین C موجود در آن گردد.

نارنج در گروه مرکبات جای می گیرد و تا حدودی دارای ویتامین C است.

به این دلیل مصرف آب آن همراه غذاهای گوشتی جذب آهن موجود در گوشت را افزایش خواهد داد.

بنابراین کسانی که کم خونی دارند یا در معرض کمبود آهن هستند، بهتر است همراه غذایشان نارنج مصرف کنند.

نارنج، خاصیت کاهندگی قند خون دارد. از این رو به بیماران دیابتی توصیه می شود این چاشنی را همراه سالاد سبزیجات تازه و غذایشان میل کنند.

نارنج و دیابت ، نارنج و دیابت بارداری ، نارنج و دیابت

طبق اصول طب سنتی، ترشی‌ها همه به عصب‌ها ضرر می‌رسانند. از بین ترش مزه ها، نارنج کمترین ضرر را به عصب‌ها می‌رساند.

خوردن آب نارنج همراه با شکر، صفرای زیادی را از بدن خارج می‌کند.

نارنج و دیابت

  آب نارنج تب را پایین می‌آورد.

  برای سردردهایی که علامت مشخصی ندارند می‌توان از آب نارنج استفاده کرد.

 برای جلوگیری از خونریزی بواسیر نارنج را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

  کسانی که در هوای کثیف دچار خفقان می‌شوند از نارنج استفاده کنند.

 برای اوریون آب نارنج و سرکه با غوره را به طور مساوی مخلوط نموده و بر روی برآمدگی بمالید. بهتر است خوراک بیمار شیربرنج باشد و از غذاهای سرخ کردنی پرهیز شود.

خواص ضد نفخ، ضد یبوست، ضد تهوع، ضد پیری و نشاط‌آور این میوه به اثبات رسیده است.

به هیچ عنوان برای نگهداری چاشنی های یادشده آنها را در ظروف پلاستیکی قرار ندهید

زیرا اسید موجود در آنها باعث تجزیه دیواره پلاستیکی بطری می شود و به این ترتیب ترکیب هایی وارد مایع می شوند که مصرفشان برای افراد سرطان زا خواهد بود.

نارنج و دیابت ، نارنج و دیابت بارداری ، نارنج و دیابت

  خوردن زیاد نارنج کبد را ضعیف می‌کند مخصوصاً اگر ناشتا خورده شود.

 برگ نارنج آرام بخش، ضد تشنج و هضم کننده غذا است. دم کرده برگ نارنج تشنج را از بین می برد.

نارنج و دیابت

بیشتر بخوانید :

بهار نارنج

نارنج و سرماخوردگی

نارنج در بارداری

خواص آب نارنج